Minicamping & Boerderijappartementen Het Brook

 

Op minicamping Het Brook kunt u heerlijk kamperen met een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om te overnachten in een van onze luxe appartementen. Gastvrijheid is bij ons een kernbegrip en vele gasten zullen dit gaan herkennen. Er wordt alles gedaan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Onze 

boerencamping bevindt zich in de rustige natuurlijke omgeving van Denekamp. Een ideale uitvalsbasis voor een wandel- of fietsvakantie. Vanaf minicamping Het Brook kunt u ook leuke uitstapjes maken naar bijvoorbeeld het nabijgelegen Dierenpark Nordhorn of de Sterrenwacht in Lattrop. De rustig gelegen boerencamping biedt voldoende faciliteiten om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Voor een heerlijke vakantie in een natuurlijke omgeving bent u bij Minicamping Het Brook dus aan het goede adres!

Reserveer of vraag naar de brochure!

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gauw op de virtuele tour om alvast een kijkje te nemen op de camping! 

 

 

Arrangementen


2-persoons winterarrangement

- 1 week verblijf (7 overnachtingen)
- Inclusief 2x gratis toegang Wonderryck Twentenaturadocet
- Ontvangst met gratis koffie en krentewegge
- Prijs € 245,-


4-persoons winterarrangement
- 1 week verblijf (7 overnachtingen)
- Inclusief 4x gratis toegang Wonderryck Twente
- Ontvangst met gratis koffie en krentewegge
- Prijs € 385,-


6-persoons winterarrangement

- 1 week verblijf (7 overnachtingen)
- Inclusief 6x gratis toegang Wonderryck Twente
- Ontvangst met gratis koffie en krentewegge
- Prijs € 525,-

 

Bovenstaande arrangementen zijn geldig tot en met 15 maart 2022. Bij u boeking dient u aan te geven dat u gebruik wilt maken van het arrangement. Heeft u vragen of wilt u iets overleggen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wijzigingen onder voorbehoud.

Met vriendelijke groet,

Jos & Lucienne


Wonderryck Twente is een uniek belevingsmuseum en landschapscentrum, waar u oog in oog staat met de natuur van het Twentse land. Dichterbij kom je niet! Wonderryck Twente is het oudste natuurhistorisch museum van Nederland.

.

ANWB    vvvlogo   Vekabo   ACSI    Zoover