Camping

Kamperen bij de boer is geliefd onder een groot aantal Nederlanders. In 2023 speelt Minicamping Het Brook al 20 jaar in op deze prachtige behoefte! Met 25 standplaatsen, 3 luxe vakantiehuisjes en alle andere hedendaagse voorzieningen, proberen wij zoveel mogelijk gasten te voorzien van een vakantie op maat in eigen land. Vanaf 2023 verhuren wij daarnaast een compleet ingerichte toercaravan. Handig als je geen eigen kampeermiddel hebt en toch wilt kamperen!

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders door het open en gastvrije karakter van onze boerencamping. Dit uit zich onder andere in de persoonlijke benadering van onze medewerkers naar al onze gasten.

Minicamping Het Brook heeft service hoog in het vaandel staan. Met ons gezin proberen wij dagelijks onze service te optimaliseren om u verblijf zo prettig en aangenaam mogelijk te maken.

De begrippen gastvrijheid met daarnaast rust, ruimte en natuur zijn de belangrijkste karakteristieken voor onze boerencamping en een van de grootste beweegredenen waarom Nederlanders kiezen voor minicamping Het Brook.

 

 paragliden marieke 5 augustus 2009 034fotos camping het brook 017

ANWB    vvvlogo   Vekabo   ACSI    Zoover