Nieuws

November 2016
Deze maand hebben we nog een idee gerealiseerd. Een vis- en aanlegsteiger. Zo wordt het nog makkelijker te gaan vissen, of om met de kano weg te varen. Ideaal als de camping meteen aan het water ligt, nietwaar? 

 

Oktober 2016
Een tijd geleden ontstond het idee om een Jeu de Boules baan te maken. De vraag was echter; waar gaan we deze realiseren? We mogen met trots zeggen dat de jeu de boules baan ontzettend goed gelukt is en professioneel is aangelegd. We kunnen nu al niet wachten tot volgend seizoen!

 

Juni 2016
Ons WIFI signaal is verbeterd. Er zijn verschillende masten geplaatst waardoor op ieder plekje op de camping een sterk WIFI signaal te verkrijgen is. Dit bieden wij onze gasten gratis aan!

 

Mei 2016
Op zaterdag 14 mei is het weer zover, de boerendansers komen weer naar Het Brook! Een gezellige en interactieve avond met de "Dinkeldaansers"

 

April 2016
Het Brookspad is geopend. Er zijn twee wandelpaden aangelegd in ons bos, welke vlak aan de camping ligt. Goed voor ruim 500 meter! Nog meer rust en natuur. Niets meer dan alleen maar geluiden van de natuur. Vogels, maar ook (jonge) reetjes worden wel eens gesignaleerd!

 

December 2015
Evenals andere jaren, staan wij ook dit jaar weer op de kampeerbeurs bij de Vrijbuiter in Roden. De beurs is van 27 t/m 29 december.

 

Augustus 2015
Wist u dat er een app beschikbaar is, welke u voorziet van allerlei informatie in de buurt van Denekamp en Dinkelland? Download hem nu! U vindt de app door ''Ootmarsum" in de zoekbalk van uw play of appstore te toetsen.

OOTMARSUM - De VVV Ootmarsum-Dinkelland brengt vanaf donderdag een nieuwe app online. Toeristen hebben daarmee alle wenselijke informatie op de smartphone bij de hand.

Volgens marketing-manager Jeroen Enkelaar van de VVV Ootmarsum-Dinkelland is de app een noviteit met veel perspectief voor de toekomst. Want hij is ervan overtuigd dat de nieuwe toeristische app waarmee toeristen in de gemeente op hun wenken kunnen worden bediend een groot succes zal worden.

Toeristen of wie ook eigenlijk maar wil kan de app gratis downloaden.  De gebruiker vindt via de app alle informatie over de winkels in Dinkelland, de musea, galeries, hotels en restaurants.

 

Juli 2015
Het 6-persoonsappartement is gereed en klaar om verhuurd te worden! Nieuwsgierig? Bekijkt u dan onze virtuele tour om de rondleiding op ons erf te starten!

April 2015
Paasgebruiken: bekijk de promotiefilm van Dinkelland in het menu onder "Omgeving". 1e paasdag gaan we weer "Poastaak slep'n" en wordt 's avonds het paasvuur ontstoken!

1e paasdag wordt er om 16.00 de paastaak 'gericht' aan de Johanninksweg/epmanweg
om 20.30 zal dan het paasvuur ontstoken worden

 

Januari 2015
Op dit moment wordt er hard gewerkt om de bouw van een 6-persoonsappartement te realiseren! Het appartement wordt gerealiseerd in wat voorheen de kalverenschuur was. We hopen dat de bouw rond juni gereed zal zijn.

 

 

ANWB    vvvlogo   Vekabo   ACSI    Zoover