Nieuws

 

2023 
In 2023 hebben wij een toercaravan aan onze accommodaties toegevoegd. Naast een verblijf in een van onze luxe vakantiewoningen kunt u nu ook een volledig ingerichte toercaravan boeken! Handig als u niet beschikt over een eigen kampeermiddel maar toch wilt kamperen!

2022 / 2023
Wij gaan verder verduurzamen! In 2022 hebben we 120 zonnepanelen geplaatst met daarnaast een warmtepompboiler die al onze douches en warm water voorzieningen van warm water voorziet! 

2022 / Afvalscheiding 
Naast onze ondergrondse restafval container, hebben we nu ook een ondergrondse container voor het glasafval. Dit maakt dat we nu ook op onze camping een steentje willen bijdragen aan een beter milieu. We scheiden op de camping ons afval in de volgende categorie├źn:
Glas / Papier / PMD / GFT.
Al het overige afval dat niet gescheiden kan worden kan in de restafvalcontainer gedeponeerd worden.

December 2021 / Een zwaar besluit
Een heel zwaar en ook emotioneel besluit: eind december 2021 zijn we na meer dan 45 jaar koeien melken, gestopt met de melkveehouderij. De melkkoeien staan dus niet meer in de stal. We zijn op dit moment aan het kijken hoe we toch weer dieren kunnen toevoegen aan onze boerderij, maar dan als hobby en niet bedrijfsmatig. Mogelijk ziet u komend voorjaar dus toch weer kalfjes op onze boerderij!

ANWB    vvvlogo   Vekabo   ACSI    Zoover