Nieuws

Corona update 6 mei 2020
De boerderijappartementen zijn geheel geopend. Voor de camping geldt dat onze sanitaire voorzieningen nog wel gesloten dienen te blijven. Natuurlijk bent u van harte welkom bij ons, mits u gebruik kunt maken van uw eigen voorzieningen! U kunt wel gewoon gebruik maken van warm water buiten. Ook kunt u buiten uw chemisch toilet ledigen.

Heeft u vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zullen er alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Euregio fietsvierdaagse 2020
Helaas heeft de organisatie van de jaarlijkse euregio fietsvierdaagse vanwege het coronavirus moeten besluiten het alom bekende fietsevenement voor 2020 af te lassen. Wij willen u in deze week toch een mooie tijd bezorgen. Daarom kunt u in deze week gratis fietsroutes van ons krijgen om te genieten van het wonderschone Twente! Tevens bieden we deze week een speciaal programma aan. Zo organiseren we - uiteraard met alle dan geldende maatregelen in acht nemend - een avond met een hapje/drankje en overige activiteiten. Houd onze Facebookpagina en/of website in de gaten voor meer info! 

ANWB    vvvlogo   Vekabo   ACSI    Zoover