Skip to main content

Singraven

Het landgoed Singraven is ontstaan als riddergoed in de middeleeuwen (1381). het biedt natuurliefhebbers, kunstkenners, rustzoekers en recreanten vele mogelijkheden. Landgoed Singraven is schitterend gelegen langs de Dinkel, nabij Denekamp. Op het landgoed staan vele bijzondere monumentale gebouwen, waaronder het statige Huis Singraven, het achterliggende koesthuis en de eeuwenoude watermolen met drie raderen. Singraven biedt een veelzijdig landschap met bossen, lanen, akkers, weilanden, moerassen, en de steeds aanwezige Dinkel. Het landgoed heeft hierdoor verrassend veel te bieden: boeiende cultuurhistorie, rustgevende en interessante natuur, actieve recreatiemogelijkheiden zoals fiets- of wandeltochten en nog veel meer. Zo zijn er ook rondleidingen en verschillende activiteiten.

Landgoed Singraven is eenvoudig te bereiken door vanuit Denekamp de bordjes "Singraven" te volgen. Er is parkeergelegenheid bij de watermolen.

Voor meer informatie of het verkrijgen van diverse routes via de website klikt u hier.

Op minicamping Het Brook kunt u heerlijk kamperen met een tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om te overnachten in een van onze luxe appartementen.